Cristina Tomas: Friend, Photographer, and Inspiration

January 20, 2015

I would like to start this Blog with a special thank you to Cristina Tomas. She's an amazing photographer from Barcelona who will inspire you with her talent and personality. It is a lot of fun to be her model and I used a couple of her pictures for this website. It's incredible how she can find beauty in the simplest corners and moments. Please do yourself a favor and check her website: www.cristinatomas.com/

I can't wait for her to come back to the U.S. and for us to work together! 

 

Com a primera entrada de blog, m'agradaria donar les gràcies a la Cristina Tomas. És una fotògrafa de Barcelona que inspira no només amb el seu talent sinó també amb la seva personalitat. És molt divertit treballar amb ella i he utilitzat un parell de fotografies que em va fer en aquesta web. És increïble veure com extrau la bellesa dels racons i els moments més senzills. Fes-te un favor i dóna un cop d'ull a la seva web: www.cristinatomas.com/
Quines ganes tinc que torni a Estats Units per tornar a treballar amb ella!

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Cristina Tomas: Friend, Photographer, and Inspiration

January 20, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

December 23, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags